TET

TETin tarkoituksena on näyttää sinulle esimerkkejä erilaisista ammateista. Pääset itse näkemään ja kokemaan, millaista työelämässä on.

TETin toteuttaminen vaihtelee kouluittain. Seitsemännellä luokalla tutustutaan yleensä koulun henkilökunnan tehtäviin. Voit olla päivän tai kaksi esimerkiksi koulun siistijän tai keittäjän apuna.

Kahdeksannella luokalla pääset kurkistamaan koulun ulkopuoliseen työelämään oman koulun ohjelman mukaan. TET-paikan hankit itse omien toiveittesi pohjalta. Kaikissa kouluissa ei ole varsinaista TET-jaksoa.

Ysillä keräät lisää kokemuksia työelämästä! Pääset tutustumaan yrityksen toimintaan ja tekemään avustavia tehtäviä. Mieti tarkasti, mikä ala sinua voisi kiinnostaa. Aloista voit lukea täältä.

Lue lisää TET:stä täältä

Etsimme tet-työnantajia syksylle 2018!

Tällä lomakkeella voitte ilmoittaa TET-paikkoja työelämään tustuville 9. luokkalaisille. Yhdeksäsluokkalaisten tet-jakso on 2 viikkoa. Opinto-ohjaajat ohjaavat paikat oppilaille ja joko oppilas tai opinto-ohjaaja on yhteydessä työpaikkaan ennen jakson alkamista. Jos yhteydenottoa ei kuulu, paikkaan ei ole tarjolla oppilasta.

 

Lomakkeelle tästä https://urly.fi/KxO

 

Tet-vastuuopo 2018-2019

Timo Karjalainen 
 
040 505 6399
etunimi.sukunimi@tampere.fi