Yhteishaku

Yhteishaku järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Kevään yhteishaussa haetaan syksyllä alkavaan ammatilliseen peruskoulutukseen ja lukiokoulutukseen. Syksyllä voit hakea vain ammatilliseen koulutukseen ja hakuvaihtoehtoja on kevättä vähemmän.

Voit hakea yhteishaussa viiteen haluamaasi hakuvaihtoehtoon eli voit hakea halutessasi sekä lukioon että ammatilliseen koulutukseen. Hakutoiveet merkitään siinä järjestyksessä, kun haluat tulla niihin valituksi. Harkitse tarkkaan hakutoiveiden järjestystä, sillä et voi muuttaa sitä enää hakuajan jälkeen.

Haku tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi

Kevään 2018 yhteishaun tärkeät päivämäärät

Yhteishaku alkaa 20.2.2018 ja päättyy 13.3.2018 klo 15.

 

TAMPEREEN LUKIOIDEN SÄHKÖINEN AINEVALINTAKORTTI

 

 

Kevään yhteishaun tulosten julkistaminen

Yhteisvalinnan tulokset julkistetaan aikaisintaan 14.6.2018. Tiedot valituille ja ei-valituille toimitetaan myös kirjeitse. Lukiot ja ammatilliset oppilaitokset ilmoittavat valinnasta myös koulu­jen ulko-ovilla olevilla listoilla.

Jos sinut on valittu lukioon, löydät nimesi sen lukion listalta, johon olet ensisijaisesti pyr­kinyt. Listasta näet myös, mihin lukioon sinut on sijoi­tettu. Tietoja tuloksista saat myös koulusi opinto-ohjaajalta.
 
Mikäli et saa mitään valintaasi liittyvää tietoa, ota yhteys suoraan hakemaasi oppilaitokseen tai omaan opinto-ohjaajaan.

Kaikki yhteishakuun liittyvä ajantasainen tieto löytyy osoitteesta: OPINTOPOLKU.FI